.::Wolf Warriors Forum::.

Sajt o raznim igricama
 
PrijemPortalliKalendarGalerijaČesto Postavljana PitanjaTražiLista članovaKorisničke grupeRegistruj sePristupi

Delite | 
 

 Prohod za SAN ANDREAS

Ići dole 
AutorPoruka
Gigatino
Administrator
Administrator
avatar

Broj poruka : 291
Godina : 25
Datum upisa : 29.03.2007

PočaljiNaslov: Prohod za SAN ANDREAS   Pet Apr 13, 2007 6:35 pm

Radio sam dosta na ovom prohodu i najzad sam ga završio. Ovaj prohod ne sadrži rješenja svih misija već samo onih za koje smatram da su teške ili pak da se mogu riješiti na lakši način. Ako mislite da postoji još neka teška misija koju nisam uvrstio slobodno se javite. Very Happy

Los Santos Missions

Big Smoke

OG LOC

U ovoj misiji prvi se put susrećete sa raperom zvanim OG Loc. Misija nije teška ali mnogi će je htjeti proći što brže i tu će se zeznuti. Prvo što trebate napraviti je otići po Loca u zatvor. Nakon što ste ga pokupili on od vas traži da ga odvedete kod nekog lika. Kad dođete do njega on bježi na stražnja vrata motorom. Vi dobivate motor te ga morate slijediti. Čim se približite OG će pucati i to će vas navesti na mišljenje da ga trebate ubiti. Ali ne, trebate ga samo pratiti, ako vam pobjegne puno stat će jer je raspoložen za igru. Nakon nekoliko minuta lik će stati a OG i vi ga trebate ubiti i misija je gotova.

Big Smoke

WRONG SIDE OF THE TRACKS

U ovoj misiji Big smoke od vas traži da ga odvedete do željezničke stanice. Tu sjedate na motor (kroser), vi kao vozač a Big Smoke kao suvozač. Misija vam je da ubijete 4 Vagosa, koja se nalaze na vlaku koji se kreće. Na početku je vlak veoma spor tako da vam je to prilika. Sve što trebate je voziti što dalje od vlaka da BS može imati što bolji kut gađanja. Ako se držite dobrog kuta sve bi mogli ubiti prije ulaska u tunel nakon kojeg misija postaje dosta teža. Također pazite na vlakove iz suprotnog smijera te barikade na pruzi.

Big Smoke

JUST BUSSINES

Ovu misiju izdvajam jer ćete po prvi put morati ubiti nešto više enemy-a. Ništa teško samo trebate ostati slegnuti (tipka C). Nakon izlaska iz skladišta sa rusima, slijedi veoma zabavan dio u kojem se kao suvozač na motoru morate riješiti Rusa i policije koja dolazi iza vas. Ništa teško, naprotiv,biti će vam veoma zabavno gledati kako BS izbjegava prepreke i sva sranja koja se nalaze na cesti.

Ryder

HOME INVASION

Ovu misiju spominjem jer će vam se nakon nje otključati mogućnost pljačkanja po kućama uz pomoć crnog Boxvillea. Nakon što se vi i Ryder dovezete do kuće, trebate šuljajući ukrasti 3 kutije s oružjem bez da probudite vlasnika kuće. Ništa teško. Nakon prijeđene misije dobivate mogućnost krađe po kućama koju možete obavljati u vremenu od 20 do 05 ako uđete u crni boxville kombi.

Ryder

CATALYST

Krećete sa Ryderom do vlaka. Kad dođete do mjesta otkrivate da već netko pokušava uzeti isti vlak. Samo izađite iz auta te pobjegnite na sigurno mjesto na kojem ćete ostati sigurni a također moći ubijati Vagose. Nakon što ih sve pobijete, a nema ih puno, krenite na vlak. Vlak će krenuti a Ryder će se voziti iza vas. Trebate mu bacati kutije sa oružjem tako da naciljate u njega i on je uhvati. Prilično lagano.

Ryder

ROBBING UNCLE SAM

E ova misija je već nešto teža s obzirom da provaljujete u vojnu bazu a svi dobro znate da vojnici nemaju neka bezvezna oružja. Prije misije svakako kupite dosta municije. Krećete sa Ryderom u kombi-u. Kad dođete do vrata izlazite iz auta te preko zida skaćete u vojnu bazu. Ubijete vojnika koji stoji pokraj vrata, te pucate u malu spravicu za otvaranje vrata, nakon ćega se vrata otvaraju a Ryder ulazi u bazu. Nađite zaklon te pobijte dolazeće vojnike. Tada dođite do vrata na kojima je i Ryder. To je zapravo velika garaža. Pobijte vojnike unutra i uđite u viljuškar. Sada trebate uzeti 4 kutije iz garaže i 2 izvana. Viljuškar podižete i spuštate tipkama 2 i 8. Nakon svake stavljene kutije jedan će vojnik napasti Rydera stoga izađite iz viljuškara čim kutiju stavite u auto. Sad ulazite u auto a Ryder ostaje otraga. Napast će vas vojnici a Ryder vam kaže da ako hoćete da baci explozivnu kutiju samo zatrubite. Ako je vojnički auto iza vas samo zatrubite. Meni nije trebalo.

Og Loc

MADD DOG’S RHYMES

Sada smo kod Og-a. Ova misija od vas zahtjeva stealth. Imate nož kao oružje tako da možete napraviti stealth kill koji je prilično učinkovit. Samo pratite točkicu na radaru da dođete do knjige. Također provjeravajte sve sobe jer se zna naći armor ili snaga. Kad ste skupili knjigu čuvari dobivaju oružje, tako da budete veoma pažljivi. Ako pak nevolite stealth samo koristite oružje nitko vam ne brani. Ja sam tako prešao. Nakon što izađete iz kuće vozite do Burgera i misija je gotova.

Og Loc

HOUSE PARTY

Ova misija se sastoji od obrane vašeg kvarta od Ballasa. Nakon što izađete iz kuće u kojoj OG rapa, trebate najprije pobiti nekolicinu Ballasa ispod mosta. Samo se sakrijete iza auta i pucate. Slijedi četvero njih gore na mostu koje ćete također ubiti sa lakoćom. No nakon Ballasa na mostu počet će dolaziti odasvuda. Preporučujem da uletite u neki vrt i nađete si zaklon te ih odatle samo pobijete. Nije teško ali pazite da imate dovoljno metaka. Ne preporučujem da nakon svakog ubijenog Ballasa trčite na cestu po municiju jer biste mogli brzo poginuti.

Tenpenny

BURNING DESIRE

Ova misija posebna je po 2 stvari. 1. je ta da ćete se prvi put susresti sa aparatom za gašenje požara a 2. je ta da ćete dobiti i curu. No krenimo redom. Misija vam je da zapalite kuću nekog dilera. Kad dođete do kuće trebate ubaciti 5 koktela kroz prozor da bi vatra zahvatila cijelu kuću. No preporučam vam da najprije pobijete sve Vagose, jer će vam smetati dok bacate koktele. Nakon što su mrtvi, pokazuje vam se filmić kako je ženska ostala zarobljena u kući. Vi kao pravi heroj, ulazite da je spasite. Kad dođete do kuhinje uzmite aparat za gašenje požara, te svaku vatku koja vam se nađe na putu ugasite tako da je gasite u temelju. Idete na kat te oslobađate curu. Sad se samo trebate vratiti od kud ste i došli usput ugaseći još nekoliko manjih požara koji vam priječe put. Nakon što izađete cura vas poljubi i vi je odvedete kući.

Ryder

DOBERMAN

U ovoj se misiji po prvi puta upoznajete sa gang warovima koji će se pojaviti na kraju igre. Da biste ga započeli trebate ubiti 3-4 Ballasa. Nakon toga na ekranu će vam pisati kako ste započeli gang war. Sve što sada trebate je ubiti 3 skupine Ballasa. Nakon svake od 3 runde stvarat će vam se armor i snaga a ubijeni Ballasi ostavljat će vam municiju tako da sa ovim nećete imati problema.

Ryder

LOS SEPULCROS

Ako vam je respect dovoljno velik moći ćete sa sobom uzeti i nekoliko članova bande. Kako mnogi neće odprve shvatiti kako se to radi, ja sam tu da vam kažem. Sve što trebate je naciljati člana bande te pritisnuti slovo G. Vidite, ništa lakše. Ostatak misije je piece of cake.

Ryder

REUNITING THE FAMILIES

Ovo je predzadnja misija u ovom gradu a i nije baš lagana jer se susrećete sa SWATOM. Potrudite se da imate pun armor i dosta municije. Nakon što se dovezete na mjesto zločina Ryder i Big smoke će vas ostaviti a vi ćete ponajprije morati ubiti nekoliko Swatovaca a zatim i ući u kuću. Ovo ustvari i nije teško ako ne trčite naprijed. Sve što trebate je čekati da swatovci izlete na vaš nišan. Bit će i nekoliko armora i snage tako da pretražite svaku sobu ali prilično oprezno. Nakon što dođete do Sweeta nastavljate te dolazite na krov. Pobijte svu policiju u heliću. Nakon toga dolazite do R i BS te bježite. Vi ste na zadnjem sjedalu te morate pucati iz AK47 u policiju koja vas prati. Ništa preteško a na kraju vas očekuje pravi kaskaderski filmić onako za nagradu.

Ryder

THE GREEN SABRE

Posljednja misija u 1. gradu u kojoj doznajete da Ryder i Big Smoke znaju nešto više o Green Sabre-u koji je povezan sa ubojstvom vaše majke. R i BS udružuju se sa Ballasima. Ovo je vrijedno spominjanja. Kasnije dolazite na parliralište jer je Sweet upao u zamku. Samo se sakrijte iza auta i pucajte, po mogućnosti, pucajte pa Ballasima dok su još u autu.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://wolfwarriors.niceboard.com
Gigatino
Administrator
Administrator
avatar

Broj poruka : 291
Godina : 25
Datum upisa : 29.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Prohod za SAN ANDREAS   Pet Apr 13, 2007 6:35 pm

Countryside Missions

Tenpenny

BADLANDS

Trebate ubiti nekog lika iz FBI-a, te slikati njegovo tijelo. Ok, ponajprije uzmite motor te u obližnjem Ammunationu kupite uzi i dosta metaka. Uzmite kroser te se uspenjite na vrh planine kojeg ćete veoma lako pronaći. E sad kad ste blizu kuće promotrite situaciju. Nekoliko FBI-ovaca, te auto za bijeg. Približite se i slijedi filmić. Sad se brzo sa motorom dovezite iza kuće, te kad lik kojeg trebate ubiti bude izašao iz kuće (taman kad dođete iza) samo sa motora uziem po njemu. Odvezite se na sigurno od FBI, te siđite s motora, i pobijte ostale. Uzmite foto-aparat te slikajte mrtvo tijelo. Dovezite se nazad kod Tenpanny-a. Misiju možete završiti i da lik uđe u auto ali u tom slučaju morat ćete voziti extremno brzo po rubovima planine, a ako se previše udaljite misija će biti Failed, zato preporučujem ovaj 1. način.

Catalina

TANKER COMMANDER

Ova misija može vam biti veoma laka a u drugom slučaju veoma teška. Najprije prikvačite cisternu za kamion. Samo se odvezete ispred nje. Slijedi filmić, a 2 seljaka će vas početi pratiti autom. Ako si želite zagorčati život ostanite u autu, a ako želite na miru do destinacije lijepo izađite iz auta i ubijte ta 2 seljaka. Ostatak puta vozite sporo i sigurno jer ako se previše okrenete cisterna će se otkvačiti što će uzrokovati kraj misije.

Catalina

LOCAL LIQUOR STORE

Samo da vas upozorim na jednu stvar u ovoj misiji, a to je da uzmete stvar u svoje ruke. Kako? Pa umjesto da čekate Catalinu da puca po likovima na Buggy-ima, samo uziem po njima i bit će mrtvi veoma brzo. Samo oprezno. Ubijajte jednog po jednog, jer vam lako pobjegnu, a to nesmijete dopustiti jer je ovim Buggy-om veoma teško skretati.

Cesar

FAREWELL MY LOVE

Samo da vam spomenem da u ovoj misiji ne prekidate filmić jer ćete vidjeti jednog veoma posebnog lika, te će vas odmah uhvatiti nostalgija. � mrc : (
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://wolfwarriors.niceboard.com
Gigatino
Administrator
Administrator
avatar

Broj poruka : 291
Godina : 25
Datum upisa : 29.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Prohod za SAN ANDREAS   Pet Apr 13, 2007 6:36 pm

San Fierro Missions

Tenpenny

555 WE TIP

Jedna od 1. misija u San Fierru, nije teška ali se lako možete zeznuti. Dođite do parkirališta. Dolje ubijte lika koji parkira aute te mu uzmite odjeću. Sad otiđite brzo gore te čekajte da dođe lik čiji auto trebate uzeti. Prepoznat ćete ga po tome jer će laik koji parkira reći da daje dobre napojnice. Ako nema nikoga prepoznat ćete ga po tome što će biti u odjelu. Sada odvezite auto do garaže kako bi se u njega podmetnula trava. Pazite na vrijeme i na oštećenost auta jer ako ga oštetite morat ćete u Pay’n Spray. Kad parkirate auto otrčite gore i pozovite policiju.

Zero

SUPPLY LINES

Ovo je jedna od misija koju sam ja osobno a i mnooogi drugi ponavljali do besvijesti a neki skoro pa odustali od igre zbog nje. Misija je prokleto teška, no nakon što je prođete shvatit ćete da i nije toliko teška. Baš kao ona sa malim helićem u VC, samo su ovdje mali avioni. Zadatak vam je ubiti 5 dostavljača sa malim crvenim avionom koji nažalost nemože bacati bombe već samo pucati. Jedina teška stvar u misiji je gorivo, koje nestaje veoma brzo pa si ne smijete dopustiti nikakve padove ili zaglavljivanja. Kao što sam rekao ima 5 dostavljača. Najveći je problem to što su 2 veoma blizu pa se mnogi zalete na ta 2. A ja kažem ne. Krenite prvo na ona 2 na sjeveru jer ako 1 krenete na ove, ova 2 će se previše udaljiti. Dakle prvo sredite ta 2 na sjeveru, a onda idete na druge. Kad dođete do dostavljača potrudite se da svakoga ubijete za 10-15 sekundi. Ako ste ovako postupili moze vam ostati još dosta goriva, a vidjet ćete da i nije tako teško kao što izgleda.

Zero

NEW MODEL ARMY

Misija je slična kao i ova prije, samo tu upravljate sa malim helićem. Moja je preporuka da ovu misiju obavite ovako. Umjesto da radite onako kako vam Berkly naređuje, vi najprije pobijte tenkove sa bombama, pazite da ne promašite jer ćete se opet morati vraćati po bombu a to oduzima puno vremena. 2. stvar je da ostavite 3 mosta. E sad polako pomičite bačve, i puštajte Berkley-a da prođe autićem. Budite brzi i ostat će vam još minuta do kraja.

Jizzy

T-BONE MENDEZ

I ova je misija prilično teška ako ne reagirate što brže. Ponajprije dođite do mjesta označenog na karti. Nakon filmića imate motor. Stanite na njega te se dovezite samo malo naprijed. Jedan ili neki puta dvojica likova na motorima okrenut će se da bi se razdvojila od 2 motorista. Preporučam da se skinete sa motora te ubijete lika na motoru te pokupite paket što će vam uštedjeti dosta vremena. E sad sami odlučite je li vam bolje hvatati ostalu trojicu ili možda dvojicu s motorom pa im u vožnji ukrasti paket ili pak u autu pa ih srušiti sa motora te uzeti paket. Moja je preporuka auto ali neki malo brži. Drive By radi prilično dobro u ovoj misiji. Nemojte samo da motor explodira jer je misija gotova. Ako niste dovoljno brzi vozači će početi odlaziti do mjesta gdje trebaju doći pa se potrudite da ih do tada ubijete, jer u protivnom misija propada.

The Triads

OUTRIDER

U ovoj misiji također je presudno vrijeme. Trebate očistiti put kamionu. Imate bazooku, i sniper pa to uistinu nije teško. Na 1. upotrijebite bazooku i brzo su svi mrtvi. Na drugoj također ali pazite na ljude na zgradama na lijevoj strani kojih se riješite sniperom. Treći također na isti način. Sada se vratite do kamiona te ga ispratite do mjesta na koje treba doći.

The Triads

ICE COLD KILLA

U ovoj misiji trebate ubiti Jizzy-a. Nakon što dođete na vrata 2 gorile će vas upozoriti da vam je ulaz zabranjen. Trebate ući na ulaz kroz krov. Okrenite se i vidjet ćete građevinske skele. Popnite se te krenite na most. Skoknite dolje te uđite unutra. Polagano se spustite dolje do Jizzy-a. Kad dođete do njega slijedi filmić. Sada trebate pobiti nekoliko zaštitara. Sakrijte se iza nečega i pobijte ih. Sada izađite van. Slijedite Jizzy-a u limuzini. Njegov auto neće biti brz pa ga veoma lagano raznesite koristeći Drive By. Ako pak Jizzy izađe samo prijeđite preko njega nekoliko put autom te pokupite njegov mobitel.

The Triads

PIER 69

Dolazite do Cesara koji se nalazi na krovu. Popnite se te ubijte par likova na krovu. Nakon njih krenite dolje te pobijte ostatak. Prilično lagano. Zašto onda opisujem ovu misiju. Ponajprije zbog onoga što sada slijedi. Trebate ubiti Rydera. Govno izdajničko. Skočite u more te doplivajte do broda. Samo ga slijedite i ubijte sa Drive-by-om. I nakon što to napravite, skočite u njegov brod te pucajte po njemu, bodite ga nožom i na kraju uništite brod. Hihi ovo je nepotrebno ali bolje ćete se osjećati.

The Triads

TORENOS’S LAST FLIGHT

Wozzie vam javlja da je našao gdje se nalazi Toreno. Dođite na aerodrom, pobijte neprijatelje, te skočite na motor i krenite u lov na Torena. Samo ga pratite dok ne dođete blizu rijeke u Countryside-u. Ondje će se helić zaustaviti a vi samo siđite s motora i pogodite Torena Bazookom. Slijedi filmić. Umemorirajte ga u glavu, jer ćete kasnije moliti da se to uistinu dogodilo.

Woozie

LURE

U ovoj misiji trebate namamiti Da Nang Boys-e da vas pratu kroz Countryside ali vam se ne smiju previše približiti. Sve što trebate u ovoj misiji je biti brzi i ne dopustiti da vam se likovi na motorima previše približe. Samo pratite Checkpointe i vozite brzo. Upotrebljavajte ručnu za zavoje.

Woozie

AMPHIBIOUS ASSAULT

Misija je prilično lagana ali ima jedna stvar. Da biste ušli u misiju morate povećati lung capacity tj, trebate roniti. � to više ronite lung capacity će vam se povećati a kad dođe negdje na pola možete otići Wooziu. Na kraju ćete vidjeti da ste trebali preroniti 2 metra. Bezveze. Ostatak misije je prilično lagan.

Woozie

THE DA NANG THANG

Ništa posebno, no moram vas upozoriti na jednu stvar. Prvo ćete pucati iz helića na mjestu suvozača. No ruši vas rpg. Padate u more, i ne to nije kraj misije. Nalazite se u moru sa izgubljenim svim oružjem osim noža. Popnite se na brod te prvoga ubijte i uzmite mu oružje. Nakon 3-4 ubijenih na konju ste. Imate oružja, a i armora i snage biti će na nekim mjestima. Sada samo pratite upute i pazite da vas netko ne zatekne iza ugla.

Woozie

YAY KA BOOM BOOM

Misija vam je da raznesete skladište droge. Nije teška ali ima jedna stvar. Auti vam vrijede kao suho zlato. Prvo trebate postaviti bombu koja je montirana u auto. Ako vidite neprijatelje, najprije izađite iz auta a tek onda krenite naprijed. Nakon što je bomba postavljena izađite van te opet pobijte sve što se miče a tek onda uđite u auto. No zatvorit će vam se ulazna vrata tako da ćete morati ići van u velikom stilu. Skakaonom. Mission Complete.

Cesar

CUSTOM FAST TRACKS

Ovu i još nekoliko misija dobijete ako kupite Whang Cars. Ova misija nije uopće teška ali može doći do zabune nakon koje postaje nemoguća. Nakon što ste sve kontejnere stavili na pod slijedi filmić nakon kojeg dolazi neka banda i napada Cesara. Vi ostajete u dizalici i dobivate naredbu da obranite Cesara. Ja kreten ostao u dizalici jer sam mislio da ih trebam zdrobiti ili nešto slično ali bio sam u krivu. Jednostavno izađete iz dizalice pobijete par neprijatelja i sretni se odvezete kući.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://wolfwarriors.niceboard.com
Gigatino
Administrator
Administrator
avatar

Broj poruka : 291
Godina : 25
Datum upisa : 29.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Prohod za SAN ANDREAS   Pet Apr 13, 2007 6:37 pm

Desert Missions

Toreno

INTERDICTION

Toreno koji kao što vidite nije mrtav, šalje vas na mjesto zvano El Castillo Del Diablo da otiđete po paket kojeg će baciti helić. Kad dođete do točke, imate nekoliko vozila na izboru a ja vam preporučujem motor, iako je svejedno. Sa izabranim vozilom otiđite do zadane točke. Sad slijedi napad helića sa svih strana. Morate paziti na 2 stvari. 1. je ta da ne razbiju vaš helić koji pokušava iskrcati paket a 2. stvar je ta da helić kojeg pogodite bazookom ne padne na vas što je vrlo lako moguće. Nakon što razbijete 5-6 helića, paket pada a vi ga morate pokupiti te dostaviti Torenu.

Toreno

VERDANT MEADOWS

Ovo nije misija već samo filmić, u kojem vam Toreno kaže da ako hoćete raditi misije za njega morate kupiti napušteni aerodrom u pustinji. Treba vam 80000$. U slučaju da nemate, scrollajte dolje do tutoriala kako skupiti lovu.

Learning To Fly

Ovo je škola letenja koja je mnogima predstavljala probleme. Nijedna od misija nije toliko teška, jedino što trebate je pogledati filmić tj. tutorial i barem malo izvježbati upravljanje avionom. To je sve što vam mogu reći za ovu školu. Barem skupite sve bronce i krenite dalje. Slijedi test onoga što ste naučili.

Toreno

N.O.E.

Kao što sam rekao, misija je test onoga što ste naučili u školi letenja. Zapravo ne nužno, jer postoji tajna koja je prilično olakšava. Trebate s avionom doći do CountrySide-a, ali morate letjeti prilično nisko. Ali kako kad ima stabala, zgrada, planina? Hihi, e pa ovako. Uzletite na sjever, te dođite do mora. Sad kad ste na moru idite samo lijevo tj zapadno. Kad ne bude više mape krenite dolje. Morem naravno. Morate biti sigurni da letite dovoljno nisko. Kad napokon dođete do Countrysidea, proletite kroz checkpoint te se istim putem vratite nazad i sletite na pistu. Vidite, ništa teško.

Toreno

STOWAWAY

Opet Toreno sa svojim zeznutim misijama. Na početku sjedate na motor, te vam je zadatak da uhvatite avion koji se kreće, tj koji uzlijeće. Krenite po sredini jer ćete ga tako najlakše uhvatiti. Vozite tik uz njega jer baca bačve a kad budete dovoljno blizu samo skrenite. Pazite da vam ne pobjegne. Nalazite se u avionu. Ne smijete ni pomisliti na upotrebu ikakvog oružja. Uzmite ono što imate (nož, katanu, štogod) te preskačite bačve i pobijte posadu. Jedan član posade ostavit će vam padobran i sad slijedi dio na kojem su mnogi griješili, a zapravo je veoma banalan. Uzmite remote explosiv te ga postavite na motor. Sve što trebate je izaći iz aviona. Mnogi su prije izlaska aktivirali bombu što bi rezultiralo krajem misije. No naš pametan CJ sam u zraku aktivira bombu i misija završena.

The Truth

BLACK PROJECT

Standardna misija u kojoj ćete provaliti u vojnu bazu, ubiti stotinjak vojnika, te na kraju skupiti J……. Ma neka bude iznenađenje. Može?
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://wolfwarriors.niceboard.com
Gigatino
Administrator
Administrator
avatar

Broj poruka : 291
Godina : 25
Datum upisa : 29.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Prohod za SAN ANDREAS   Pet Apr 13, 2007 6:38 pm

Las Venturas Missions

The Triads

FENDER KETCHUP

Ovo je najoriginalnija misija u igri i zato je moram spomenuti. Morate zastrašiti lika koji je vezan za haubu vašeg auta. Vozite u krivom smjeru, vozite brzo, upotrebljavajte ručnu, samo se nemojte negdje zabiti jer u protivnom, Mission Failed.

The Heist Missions

Ove misije vam nisu potrebne za završiti igru no mislim da vam nijedna neće ni zadavati veće probleme. Nakon što riješite sve misije trebate ćete od nove cure zvane Millie uzeti karticu. To možete na 2 načina. 1. i lakši je ubiti je na 1. spoju te uzeti karticu. 2 je hodati s njom kod vam je ne da. Kako god hoćete. Izbor je vaš.

The Mafia

INTENSIVE CARE

Sjećate se lika kojeg sam spomenuo u textu prije. Da, onog kojeg ste vozili na haubi i strašili na smrt. Sad ga morate spasiti. Dolazite na hitnu te doznajete da ga je već netko pokupio. Na karti su 3 automobila hitne. Koju god izabrali u 3. će se nalaziti lik. Pucajte po 1. ništa, pucajte po 2. ništa i napokon došli ste do treće. Pucajte dok ljudi ne izađu a kad izađu uđite u auto. Odvezite ga do tvornice mesa, a mafijaši koji će ići za vama neće predstavljati veliki problem.

The Mafia

MEAT BUSSINES

Rossenberg je odlučio pokazati ko je gazda u gradu te vas dvojca krećete u Meat Factory.

Nakon kratkog filmića u kojem lik kojeg ste vozili na haubi te spasili prepoznaje vaše lice i doživljava infarkt svi će se okomiti na vas. Pobijte ponajprije nekoliko likova na početku. Rossenberg će otići u veliki hladnjak. Ne idite za njim osim ako ne želite vidjeti natpis You and Rossenberg are traped in the freezer. Mission Failed. Pobijte apsolutno sve što se miče te pričekajte da Rossenberg dođe za vama. Odvezite ga do kasina.

Tenpenny

MISSAPROPRIATION

Trebate uzeti neki dosje od FBI-a. Krenite na dug pud do planine. Kad dođete na određeno mjesto preporučam da odmah dođete do helića te krenite pratiti lika kojeg trebate jer u suprotnom misija će završiti ako lik pobjegne. Nemojte popušiti previše metaka i sve će biti u redu. Sada samo pratite lika koji će se iskrcati na nekoj zgradi. Čim izađe, vi sletite, izađite iz helića te ga ubijte i pokupite dosje.

The Mafia

FREEFALL

Mislili ste da ste se riješili teških misija sa avionima. E varate se jer ovo je još jedna u nizu. Dođite na Aerodrom te uzmite predviđeni avion. Zadatak vam je da zaustavite avion koji leti u Las Venturas. Samo letite prema točki na karti. Letite iznad oblaka, te veoma pažljivo gledajte hoćete li ugledati išta na vidiku. Čim ugledate avion, odmah se okrenite te će vas avion najvjerojatnije preletiti. Sad ste iza njega ali ne zaostajete mnogo. Za nekih 20 sekundi uhvatit ćete ga. Preletite kroz krug iznda njegovog repa. Slijedi filmić nakon kojeg se nalazite u avionu te morate ubiti nekoliko likova. Preuzimate kontrolu nad avionom te nakon što sletite misija završava.

Tenpenny

HIGH NOON

Predajete dosje Tenpenny-u koji ubija jednog od svojih kolega te naređuje vama da iskopate grob. Pulaski vam se počinje rugati te pali auto i bježi. Vi ulazite u auto i dobivate naredbu da ga ukokate. Vozite sve dok ne dođete do jednog gradića, u kojem će Pulaski početi gubiti kontrolu, zabijati se u zidove. Pucajte po njemu dok ne izađe iz auta. Kad izađe trebat će vam još podosta municije da ga ubijete. Kad umre slijedi filmić.

The Mafia

SAINT MARCO’S BISTRO

Ova misija budi uspomene. Naime u ovoj se misiji vraćete u Liberty City u dobri stari Marco bistro. Ma ako se ne sjećate čim vidite sjetit ćete se. Samo sam vam htio napomenuti da da bi došli u Liberty City samo pratite točkicu na karti dok vam se ne pojavi filmić. Ostatak misije je prilično lagan. Vraćate sa u LV i slijećete.

The Triads

HOME IN THE HILLS

Posljednja misija u Las Venturasu. Svi su spremni za useljenje se u veliku Madd Dogg-ovu kuću dok Madd Dogg ne kaže da je prodana nekom dileru. Kreće misija oslobađanja. Prilično lagano, jedini problem je u tome da ćete ponovno morati pobiti stotinjak ljudi. Samo budite oprezni i sve će biti u redu. Nakon ove misije dobili ste Madd Dogg’s Crib i krećete na zadnje misije.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://wolfwarriors.niceboard.com
Gigatino
Administrator
Administrator
avatar

Broj poruka : 291
Godina : 25
Datum upisa : 29.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Prohod za SAN ANDREAS   Pet Apr 13, 2007 6:38 pm

Zadnje Misije

CJ

VERTICAL BIRD

Ova je misija posebna jer po prvi puta dobivate priliku voziti Mig-a koji se u igri zapravo zove Hydra. Toreno vas vozi do glisera u kojem su pištolj s prigušivačem te nož. Ulazite u veliki brod ali plivajući. Unutra vam je sasvim svejedno koristili vi stealth ili ne. Pobijte nekoliko vojnika te krenite prema točki na radaru. Isključite sigurnosne topove te uzmete jednu od nekolicije Hydri. Sa tipkom 8 povećavate brzinu Hydre, a upravljanje njome je prilično lagano. Čim ste pobjegli za vama dolaze 3 Hydre. Sredite ih što prije uz pomoć pratećih raketa. Držite space dok meta ne pocrveni, a onda mlati. Nakon njih krenite na nekoliko brodova koje sredite istim načinom. Sada samo trebate sletjeti u hangar na vašem aerodromu.

CJ & Sweet

HOME COMING, BEAT DOWN AT B’DUP, GROOVE 4 LIFE

U ovim misijama sve što trebate je izazvati gang war koji sam objasnio kako radi još na početku pa tako ako ste zaboravili odscrolajte na početak i informirajte se.

CJ

RIOT

Ne znam bih li ovo opisao kao misiju ili kao filmić. Na vjestima javljaju kako je Tenpenny proglešen nevinim za sva sranja koja je napravio u gradu. U cijelom gradu su sad neredi. Auti explodiravaju, ljudi kradu televizije, svi pucaju i tuku se. Sweet traži da ga odvedete doma. Neredi će biti dok ne završite igru pa ako vam se ne sviđa ovo što trenutno gledate, proporučam da krenete dalje.

Sweet

LOS DESPERADOS

Pravo zagrijavanje za posljednju misiju. Onako da malo izvježbate ciljanje. Čim izađete iz kuće uzmite 2 vaša lika (naciljajte pa G). Krenite do željezničke postaje.Samo se pobrinite da imate municije i sve će biti u redu. Samo ubijajte, ubijajte i ubijajte a usput zaštitite Cesara jer bez brige, ni vaša ni Cesarova ekipa neće dati ni mrvicu svoj snage da ubije ikoga. Nakon ubijenih 200-tinjak vagosa, misija je obavljena a vi se spremate za zadnju.

Sweet

END OF THE LINE

Prije ove misije kupite armor, te hrpu municije. Uđite u misiju i uživajte. Ponajprije idete do mjesta označenog na karti. Misija vam je da ukradete SWAT-ov tenk. Uzmete bicikl te se odvezite, po mogućnosti iza njega, te ga ukradete. Sada idete do Big Smoke-ovog utočišta. Razbijte vrata sa SWAT tankom, te pogazite ostale Ballase. Uđite u vrata i došli ste na 1 kat tj. Security Area. Samo pripazite na golemu količinu enemy-a. Armora i snage možete skupiti. 2. kat. tj. Drug Lab prilično je sličan prvom. Pobijte sve likove te krenite dalje. Došli ste na 3. kat koji je nešto drukčiji od prva dva jer je nekako moderniziran. Posebno se čuvajte likova sa Shotgunom jer oni odnose puno snage. Nakon pobijenih 20-ak enemy-a napokon dolazite do Big Smoke-a. Nakon filmića Smoke i nekoliko ballasa će pucati po vama. Nakon što mu oduzete malo snage Smoke će ugasiti svijetla a vi ćete dobiti night vision googles. Nisu vam ni toliko potrebne za sad. Samo gađajte Smoke-a u glavu te će nakon 50-ak metaka izdahnuti. Slijedi filmić. Tenpenny, bježi sa lovom, te zapali cijelu zgradu. Imate 7 minuta za bijeg. Bježite onamo od kuda ste i došli. 3. kat proći ćete veoma lagano. Preporučujem da nosite NVG. Na drugom ćete katu dobiti aparat za gašenje požara no preporučujem da najprije pobijete sve enemye prije nego se uhvatite gašenja požara. Ako ste pak napravili sve misije za vatrogasce sada ste otporni na vatru pa se sa ovim ne trebate zanemarivati. Došli ste na 1. kat. Tamo također ima dosta enemy-a ali požara nema previše. Dakle pobijte sve što se miče. Ponovno. Nakon što izađete vraćate se na mjesto na kojem ste pogazili nekoliko Ballasa sa SWAT tankom. Pobijte ih još nekoliko, te samo krenite naprijed prema vatri. Slijedi filmić. Tenpenny bježi u vatrogasnom kamionu a Sweet skoči na skale iza. Vaš je zadatak slijediti ga. Vagosi će pomoći Tenpenny-u tako što će bacati molotove koktele da bi vi lošije vidjeli kud vozite. Nakon nekih 3-4 minute policajac izlazi iz kamiona te kreće na skale u namjeru da gurne Sweeta. Sweet je pred padom. Trebate se približili kamionu da se Sweet može spustiti na haubu. Sweet sad preuzima vožnju a vi na mjestu suvozača pucate po svemu što vozi. Nakon 3-4 minute slijedi filmić u kojem Tenpenny slijeće s ceste te pogiba. Igra je nažalost gotova što se misija tiče.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://wolfwarriors.niceboard.com
Gigatino
Administrator
Administrator
avatar

Broj poruka : 291
Godina : 25
Datum upisa : 29.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Prohod za SAN ANDREAS   Pet Apr 13, 2007 6:39 pm

Kako dobiti lovu?

Ovo je pitanje koje se u najčešće spominje uz ovu igru. Kao da je teško. Ima bezbroj načina pa krenimo.

1. Način: Taxi, vatrogasci, policija, Pimp, Lopov…

Sjećate se ovakvih misija. One vam donose mnogo love ali za njih treba imati volje i vremena tako da ih mnogi izbjegavaju. Sve što trebate je pronaći odgovarajuće vozilo i stisnuti tipku 2. Za ovakve misije treba imat želje pa ako ste voljni samo izvolite.

2. Način: Kocka

Napokon se u GTA možemo i kockati. Poker, blackjack, rulet, nekakvo kolo… U Las Venturasu imate mnogo kasina u kojima možete iskušati sreću. Naime, ako ste skupljali konjske potkove koje su rezbacane po Las Venturasu, sreće ćete imati. I to na pretek.

3. Način: Illegal Street Racing

Utrke su prilično lak način zarade. Dobivate dosta love ali zato morate znati i dobro voziti. No nadam se da ste kroz sve misije i sve druge igre to naučili i neće vam predstavljati veliki problem.

4. Način: Dileri

Na ulici postoje ljudi, malo pogrbljeni, čudni, obučeni u sivo ili crno, koji vam daju po 2000 $ ako ih ubijete. Prilično lak način zarade.

5. Način: Kladionica

Mnogi za ovo još ni ne znaju jer nije označena na mapi, ali kladionica je jedan od najboljih izvora zarade. Naime, kladite se na konje koji imaju koeficjente od 2-12 a ulog vam može biti koliko god imate. Spremite poziciju, odete uložiti sve što imate i ako dobijete bogati ste ako izgubite Load Game. Bio sam vrijedan pa sam napravio screenshoot koji vam kazuje gdje se na mapi nalazi kladionica. Kliknite za povećanu sliku.

6. Način: Područja

Ovo nam je poznato još iz VC. Ako za neko područje koje kupimo obavimo sve misije na njemu se stvara lova koju možemo pokupiti, kad god hoćemo.

7. Način: Courier

Ovo je nešto novo. Znate ono kad vam Cesar svako malo javlja da neki lik prolazi sa lovom. Ako pristanete na poziv, te uhvatite tog lika dobivate ako se dobro sjećam 2000$. Nije puno, više se isplati ubiti dilera.

8. Način: Parking

Od sad ako imate posebno odijelo možete i parkirati aute te dobivati veoma dobre napojnice. Mjesto za parkiranje vam je u San Fierru blizu vaše garaže.

9. Način: Ammu-Nation

Da, umjesto da trošite ovdje možete dobiti lovu ali ako prijeđete weapon chellange koji uopće nije težak a za uspješno završeni dobivate 5000$. Više nego dovoljno.

10. Način: Biljar

Ako malo bolje tražite na karti u svakom seljačkom baru moći ćete se kladiti u to tko će pobjediti na biljaru. Maximalan ulog vam je 1000$ a minimalan 50$. Malo vježbe i nema vam ravnog NPC-a.

11. Način: Dostavljač i Bager

Ovo je još jedno u nizu novosti. 1. je dostavljač raznih potrepština koje vam zada lik kojeg možete pronaći ako pratite sliku kamiona na mapi. 2. je rušenje kamenja bagerom i drugi poslovi, također s bagerom. Možete ga pronaći ako potražite ikonu bagera na mapi.

12. Način: Natjecanja

Nije novost jer je bilo ovoga i u VC. Potražite ikonu pehara na mapi te samo uđite u arenu. Natjecanja su prilično zabavna, a dobivate dosta love.

13. Način: Motor, bicikl, Buggy

Ima jedna stvar u igri koja je promakla Rockstaru, a to je da ćete bicikl s lakoćom dizati na zadnje ili pak prednje kolo. Prilično lagano. Buggy je također dobar izbor jer se nemožete prevrnuti .

Evo ovo je sve što sam se za sada uspio sjetiti. Ako vi imate još nešto sobodno javite, i ja ću dodati.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://wolfwarriors.niceboard.com
Sponsored content
PočaljiNaslov: Re: Prohod za SAN ANDREAS   

Nazad na vrh Ići dole
 
Prohod za SAN ANDREAS
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
.::Wolf Warriors Forum::. :: Igrice :: Grand Theft Auto-
Skoči na: